8 June 2011

De stijl van... Rihanna!

Elke keer is er weer een nieuwe star aan de beurt in de rubriek; De stijl van...

Deze week is dat Rihanna! Ze brak door met het liedje Umbrella, en heeft daarna nog veel meer hits gehad. Sinds een jaar of twee is ze ook een echt Fashion Icon geworden.

Toen ze doorbrak was haar style vooral veel zwart en stoere items. Nu is ze verdert in een stoere lady met stijl, die er voor de rode loper super romantisch uit kan zien. In videoclips zien we de wilde RiRi terug. Dan draagt ze knalkleuren en vrolijke kleding. Maar bij haar performens gaat ze weer back to black. Rihanna, als ze optreed draagt ze (meestal) zwart.
Deze foto past echt bij RiRi's stijl. Ze is romantisch maar houdt het toch nog cute en girly door een strik in haar opgestoken haar de doen. I love!Bijzondere prints en grote, opvallende siraden zijn ook aan haar besteed.
Rihanna, bij de Grammy awards uitreiking. Superclassy!In haar videoclips gaat RiRi helemaal los met kleur en gek doen. De foto is uit haar videoclip van de song S&M.


Soms combineert RiRi de kleuren uit haar videoclips met een chique jurk zoals deze. De kleur van haar pumps matcht perfect met haar jurk!


Rihanna op de cover van VOGUE! Dat bewijst dat ze een echt fashionista en trendzetter is.


No comments:

Post a Comment

Bedankt voor je reactie, ik ben er superblij mee!