19 February 2013

Last Three Weeks 19-2-'13

In de skilift met Noor en Marc / In de bus met Cas en Noor
Op de piste, met Danique, Soof, Emma (klik voor haar blog) Noor en Cas / Ik had genoeg snoep bij me...

Ja, ik heb de naam van deze 'catagorie' op mijn blog verandert naar Last Three Weeks, want Last Two Weeks werkte niet echt. Mijn post begon dan namelijk steeds met; 'Of eigenlijk de laatste 3 weken, want ik heb al 3 weken niet meer zo'n post gedaan.' Goed. Ik weet niet of dit helemaal duidelijk is voor jullie, maar voor mij wel:) Deze post is nogal lang, dus rechts (of links? in ieder geval niet midden) uitgelijnd, dat leest fijner.

De laatste drie weken waren druk, alweer, maar dat is altijd wel zo bij mij. Ik hou ook wel van een beetje drukte. Ik kan niet echt niets doen zegt mijn vader altijd, ik ben altijd bezig met iets. De afgelopen 3 weken dus, hier komt het;

1e x Skieen; supergeweldigmegafanstastisch, met wat genante val-momenten...
Op 1 februari ging ik voor het eerst in mijn leven skiën, een dagje met school. We gingen naar Winterberg, een niet al te groot skigebied in Duitsland, zo'n 4 uur rijden vanaf mijn school. De dag begon al goed, de bus waar mijn klas in moest was kapot, dus die zou zo'n 2 uur later dan de rest pas vertrekken. Gelukkig waren er nog een paar plekken in een andere bus waar ik en mijn vriendinnen mochten gaan zitten! Zo waren wij dus toch nog op tijd in Winterberg. Nadat we al onze skispullen hadden gehuurd, moest ik noodgedwongen eenzaam in een klasje. Al mijn vriendinnen konden namelijk al heel goed skiën. Pas na een uur in het klasje kwam de rest van mijn klas aan, dus toen werd het al wat gezelliger. Na een tijdje kwamen mijn vriendinnen langs en toen ben ik samen met een jongen, die ook nog nooit had geskiet, van mijn eerste lange helling afgegaan. Ik vond het geweldig! Schijt aan dat klasje, dachten wij dus en toen zijn we met mijn vriendinnen meegegaan. Pas toen werd het skiën echt leuk, ik kon er namelijk helemaal niks van maar ik vond het geweldig om te doen! Ik en die jongen vielen wel heel vaak (ik meer dan 15 keer, ik heb geteld) en dan moesten mijn arme vriendinnen me steeds weer overeind helpen. Maar de momenten dat ik rechtop stond waren super! Een paar van mijn genante val momenten;
-Toen ik van de lopende band moest stappen, ging dat maar met 1 been waardoor mijn andere been nog doorging op de band en ik, na een wanhopige poging staande te blijven in splitstand, keihard omviel. Ik kon niet wegkomen dus moesten mijn vriendinnen me weg slepen. Jeeeh.
-Een andere keer toen ik uit zo'n bankjes/stoeltjes liftding kwam en ik te laat uit mijn stoel kwam dus sprong ik maar gewoon en toen viel ik en gleed ik vervolgens een stuk naar beneden.
-Oh en nog zo'n moment was toen ik echt niet meer kon remmen en superhard naar beneden ging, en toen kwam er een soort bult dus flikkerde ik vol. Ik lag daar halverwege een erg steile helling en ik kon echt niet meer overeind komen. Één van mijn vriendinnen heeft toen echt iets van 5 minuten geprobeert me overeind te krijgen en toen pas lukte het.
Klinkt allemaal vreselijk genant maar ik kan er wel om lachen, ik had van tevoren namelijk niet verwacht dat ik überhaupt van een helling af zou durven! Ik ben zelfs van de rode piste geweest, alleen dat was geen succes. Daar viel ik echt te vaak, toen had ik wel even een dipje, ik kwam soms namelijk best hard neer. Gelukkig was de rest wel supergeweldigmegafantastisch:)


Hetzelfde haar, b'day met Emma / Groepsfoto b'day met iedereen
Groepsfoto numero 2 / Crazy met Cas en Noortje


Nieuwe rooster, naailes, carnaval, sleeën, verjaardag, The Woof Side Story!
Dat skiën was eigenlijk het langste deel, dus dit houd ik even kort. Ten eerste heb ik een nieuw rooster, met iedere dag het eerste uur vrij. Ik herhaal; IEDERE DAG het eerste uur vrij! Dat is echt een droom voor mij, geweldig! Ik merk ook aan mezelf dat ik extra veel energie heb met dat extra uurtje slaap 's ochtends. Verder zit ik nu op naailes, ik zat namelijk echt een beetje vast met hoe alles nou precies werkte. Nu snap ik het veel beter allemaal, en kan ik ook zelf aan de slag. Ik heb al een rokje gemaakt op les en woensdag begin ik aan een jurkje. Het rokje komt ergens deze week in een outfitpost online. Verder heb ik natuurlijk ook wat leuke dingen met vriendinnen gedaan, ik ben gezellig bij de Hema gaan eten om het einde van de toetsweek te vieren, ben naar het sneue carnaval in mijn kleine dorp gegaan, gaan sleeën en nog een paar keer na school afgesproken én ik heb mijn verjaardag eindelijk gevierd. Ik was 2 januari jarig en op 3 februari vierde ik het met een themafeestje; casino. Iedereen moest in cocktailkleding komen enzo en we gingen allemaal gokspelletjes doen (niet met echt geld hoor). Het was echt supergezellig en ik heb heel veel leuke dingen gekregen, waar ik ook nog over zal gaan posten. Als laatste, maar zeker niet minste; ik ben naar de familie voorstelling 'The Woof Side Story' geweest. het was echt zo leuk! dat had ik van tevoren nooit gedacht, maar het decor was super, de poppen ook (kijk de trailer hieronder), de acteurs waren enorm grappig en het was ook nog met prachtige zang. Echt een aanrader dus:) Oh en ik heb mijn haar wat korter geknipt!


Sleeën met Pien (en Juul, maar die staat niet op de foto) / Bij 'The WoofSide Story'' met broertjes.
Pinguïn sokken... / Zelfgemaakt rokje
Haar lang / Haar na knippen, dit is met mijn broertje in het filmpje van één van mijn laatste posts.

Zo, dat was het weer, wat langer dan verwacht, ik hoop dat jullie het helemaal hebben volgehouden te lezen en dat jullie het een beetje leuk vonden:) Ik heb al een van de weinige nog geen vakantie (gehad) want een paar scholen in de omgeving hebben besloten dat ze de vakantie een week later doen. Dus ik moet deze week nog even volhouden en dan ga ik echt helemaal niets doen, hoop ik. Hebben jullie al eens geskied? En zijn jullie de eerst keer net zo vaak gevallen als ik?

Liefs,

Charlotte

PS; IK WIL ZOMER!
PPS; doen jullie allemaal al mee met mijn giveaway? Dat zou ik super vinden! Klik op het plaatje in mijn sidebar, of klik ->HIER<-
20 comments:

 1. Erg leuk om te lezen, en ik ben erg benieuwd naar je rokje & jurkje! Het rokje ziet er leuk uit! :)

  ReplyDelete
 2. Leuke foto's! En wat superleuk, dat rokje! Heel knap gedaan.

  ReplyDelete
 3. Leuke laatste drie weken heb je gehad :D Het skiien en het feestje zagen er heel leuk uit en ik denk wel dat bijna iedereen het hilarische filmpje heeft gezien :D
  Liefs Eline xx

  ReplyDelete
 4. leuke foto's !

  x


  www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
 5. Leuke foto's, leuk om te zien :) xx

  ReplyDelete
 6. Leuke foto's weer! Ik wil ook zomer. Was het maar zover...

  ReplyDelete
 7. Echt super leuk om te lezen ook al was ik bij het grootste deel van de dingen zelf aanwezig ;) en beterschap lieve Lot! Hopelijk tot morgen, weer een dag filmen!

  Loveyouuu

  ReplyDelete
 8. Klinkt alsof je je niet verveeld hebt de laatste 3 weken, leuk om te zien!

  ReplyDelete
 9. Hele leuke foto's :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Leuke foto's zeg! Ik VERLANG ook naar de zomer!
  x

  ReplyDelete
 11. looks like you had a lovely few weeks!

  hope you'll visit back
  www.marylee31.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Ziet er heel erg leuk uit! Ik verlang ook zo naar de zomer! :) x Laura

  http://styleandsushi.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Gaaf dat je bent wezen skiën! De foto's zien er echt super uit. :)

  ReplyDelete
 14. Leuke foto's! Wat leuk dat je op naailes zit! Ik naai zelf ook, maar geen kleding, alleen etuitjes en toilettasjes etc. xx

  ReplyDelete
 15. Je pinquin sokken zijn geweldig!

  ReplyDelete
 16. Hoi hoi! Bedankt voor je comment! De video is inderdaad gemaakt bij Scheveningen! Super dat je 'm mooi vond :) Je blog is erg leuk!

  ReplyDelete

Bedankt voor je reactie, ik ben er superblij mee!