19 September 2013

Series I Watch

Top 3 van series die ik kijk plus waar je ze kan kijken op je IPod of IPhone! Enjoy
 

1. Pretty Little Liars
Ik ben officieel verslaafd aan deze serie. Het gaat over vier meiden die gestalkt worden door iemand die zichzelf 'A' noemt. A kent als hun geheimen en de enige die die geheimen wist was Alison, hun vriendin die een jaar geleden spoorloos verdween. In de serie gaan de vier meiden, Spencer, Hannah, Emily en Aria op zoek naar wie A is. Het is echt superspannende serie. Maar wat ik zo leuk vind aan deze serie is dat het een spannend mysterie gecombineerd met hele leuke mode. De outfits die de meiden dragen zijn echt supergaaf en ze hebben ieder een eigen stijl. Het leuke is dat de schrijvers kleine clues naar wie A is in de serie verstoppen, dus ben ik ook gelijk verslaafd aan de 'Pretty Little Liars clues/hints/theories' tag op Tumblr. Echt mijn nummer één serie. Er zijn nu vier seizoenen en de eerste aflevering van het tweede deel van seizoen 5 verschijnt 22 Oktober. Voor degene die dit al kijken: als jullie een keer een PLL theorie post willen zien: Let me know:)
 
 

2. The Carrie Diaries
Naast Pretty Little Liars is dit een lekker simpele serie. Het gaat over Carrie, van Sex In The City. Alleen dan in haar tienerjaren! Carrie gaat werken bij een mode tijdschrift in New York en ontdekt steeds meer de wereld. De serie speelt zich dus af in de jaren 80, wat zorgt voor hele grappige dingen zoals mega mobieltjes, vreemde kleding en vooral heel veel oude popsterren. De serie volgt ook het leven Carries vriendje Sebastian, haar vrienden Mouse, Maggie en Walt, haar zusje Doreth en haar alleenstaande vader Tom. Seizoen 2 verschijnt op 25 oktober.
 
 

3. Degrassi The Next Generation
Dit gaat over een hele grote groep leerlingen op Degrassi High die allemaal verschillende dingen meemaken. Het leukste hieraan is dat iedere 'plotlijn' binnen één of twee afleveringen is afgerond. Hierdoor zit je niet zo lang vast aan één verhaal en kan je midden in de serie beginnen met kijken. Ook is het niet zo'n serie die stilstaat, waarbij de leerlingen nooit van school gaan. Hier wel, je volgt de leerlingen tot hun eindexamen en dan verdwijnen ze van de show en komen er weer nieuwe leerlingen bij. Ik kijk het vanaf seizoen 8 en ze zitten nu in seizoen 13. Mijn favoriete seizoen was denk ik seizoen 10 dus als je wil beginnen met het kijken van de serie, zal ik bij seizoen 10 beginnen. het eerste deel van seizoen 1 is net afgelopen en het tweede deel verschijnt 3 oktober.

Kijk Degrassi op je IPod/IPhone/IPad HIER

Wat is jullie favoriete serie?

Liefs,

Charlotte

 
 


5 comments:

 1. Pretty Little Liars is zeker mijn favoriete serie, kan dan ook niet wachten op de volgende aflevering! (:

  ReplyDelete
 2. Pll en TCD kijk ik ook altijd! Ze zijn echt super leuk. Degrassi ga ik binnenkort ook maar is kijken!

  ReplyDelete
 3. Ik volg ook PLL,
  ik baal zooo hard dat het nog zo lang wachten is tot volgende aflevering ö

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  ReplyDelete
 4. Degrassi heb ik ook een tijdje gevolgd, leuke series!

  xx Mounia

  ReplyDelete
 5. PLL en The Carrie Diaries volg ik ook. Degrassi keek ik vroeger enorm graag, toen de serie pas begon :)
  x

  ReplyDelete

Bedankt voor je reactie, ik ben er superblij mee!